nyheter

Technogarden kjøper Ildne AS

Technogarden kjøper Ildne AS

Technogarden styrker seg i Bergen og har med virkning fra 1. januar 2019 kjøpt Ildne. Vi fortsetter fra dato som en integrert del av Technogarden konsernet - under navnet Technogarden Ildne AS.

Jakter på en industribygger

Jakter på en industribygger

Ildne har fått oppdraget med å finne lederen som skal drive og videreutvikle Nord-Europas største tørrdokk på Hanøytangen. Administrerende direktør Lars Jønholt Halvorsen i Semco Maritime Norway har store ambisjoner for Askøy-verftet.

Slik skriver du en perfekt jobbsøknad

Slik skriver du en perfekt jobbsøknad

Mange beskriver seg selv som hardtarbeidende, lojal og pålitelig når de søker jobb. Likevel uteblir suksessen. Hva skyldes dette? Vil ikke arbeidsgiverne ha ansatte som er til å stole på?

Han finner den rette kandidaten

Han finner den rette kandidaten

Det å finne den rette kandidaten til en jobb er helt avgjørende for resultatet. Knut Bjørnar Dale vet hva som skal til. – Som rekrutterer og rådgiver er kanskje det viktigste jeg gjør å forstå kundenes behov, sier partner Knut Bjørnar Dale, partner i Ildne.

Et fast håndtrykk er en god start

Et fast håndtrykk er en god start

– Førsteinntrykket er viktigere enn mange tror, sier daglig leder og partner Aslak Leikvoll Gundersen i konsulentselskapet Ildne. Hva bør du være opptatt av den dagen du har fått napp på jobbsøknaden din, og er innkalt til intervju? Nøkkelen til et godt førstegangsintervju ligger i gode forberedelser, mener Aslak.

Mer attraktiv enn naboen

Mer attraktiv enn naboen

– Du er mer ettertraktet i jobbmarkedet enn du kanskje tror, sier daglig leder og partner Aslak Leikvoll Gundersen i Ildne. – Vi har alle både gode og mindre gode dager på jobben. De gode dagene flyter alt lett, og kollegaene dine er fantastiske. Andre dager tenker du kanskje at du vil gjøre noe nytt, få ny inspirasjon, nye impulser og nye kollegaer. Det er da tvilen melder seg, sier Aslak.

Slurv kan koste deg drømmejobben

Slurv kan koste deg drømmejobben

Er du i jobbskiftemodus? Da bør du ta deg tid til å foreta en kritisk gjennomgang av CV’en din, oppfordrer Trond Nymark, partner i Ildne.

En spennende høst

En spennende høst

Vannmagasinene er fulle og ferien er over.. Til tross for at avisene også i sommer har vært preget av overskrifter om mørke skyer i horisonten (både bokstavelig og billedlig) med artikler om nedbemanning og dårlige tider, opplever vi at det er noen lyspunkter å spore.

Sterk laginnsats i Bergen City Marathon

Sterk laginnsats i Bergen City Marathon

Lørdag 30. april gjorde Ildne en strålende laginnsats på stafetten i Bergen City Marathon og ble nr 9 i herreklassen. Laget bestod av både ansatte i Ildne og medarbeidere hos våre kunder.

Gir jobben deg motivasjon og energi?

Gir jobben deg motivasjon og energi?

- For å trives og prestere over tid er det viktig å kunne få energi av å gå på jobb, sier Knut Bjørnar Dale, partner i Ildne. - Om du over lengre tid merker at det ikke gir deg glede å gå på jobb er det kanskje på tide å undersøke hvilke andre muligheter som finnes?

"2016 blir et strålende år!"

"2016 blir et strålende år!"

Positiv energi trenger vi alle og vi må være optimister for å finne energi til å skape noe framover. 2015 har vært preget av mange negative medieoppslag og tøffe tider i offshorenæringen, men noen næringer kan vise til positive prognoser for kommende år. - I Ildne velger vi å se på nedgangsperioden som en mulighet fram i tid, sier daglig leder i Ildne, Aslak Gundersen.

Karrieretorg Bergen Næringsråd

Karrieretorg Bergen Næringsråd

Vi stilte stand på Karrieretorget 23. november arrangert av Bergen Næringsråd i samarbeid med NITO, NAV, Hordaland Fylkeskommune og Næringsalliansen. Fra Ildne stilte Aslak Gundersen, daglig leder, og Mia Holmaas, partner i Ildne (bildet).

Vi vokser i et fallende marked

Vi vokser i et fallende marked

Til tross for lav aktivitet i olje- og gassindustrien og økende arbeidsledighet, vokser Ildne sakte, men sikkert, i et svært konkurranseutsatt marked. - Vi bygger for fremtiden og har brukt det første driftsåret til å posisjonere oss, sier daglig leder i Ildne, Aslak Gundersen.

Hvordan utmerke seg som jobbsøker?

Hvordan utmerke seg som jobbsøker?

Det å være 1 av 100 søkere på en stilling gir deg i utgangspunktet liten sannsynlighet for å få jobben selv om du tilfredstiller kravene til erfaring og utdanning. Det er ofte oppbyggingen og innholdet i din CV i tillegg til flere andre faktorer som avgjør om du får muligheten til å komme til et eventuelt intervju, sier Aslak Gundersen, daglig leder i Ildne.

Ildne er prekvalifisert i Sellihca

Ildne er prekvalifisert i Sellihca

Sellihca er et leverandørregister og kvalifiseringssystem som brukes av den nordiske energibransjen til å administrere leverandørinformasjon og risiko i leveringskjeden, og til effektive innkjøp i tråd med EUs regelverk.

Få er gode til å søke jobb

Få er gode til å søke jobb

Det vil alltid være mobilitet innenfor og mellom de ulike bransjene. Det er til en hver tid noen som skifter jobb og noen skifter oftere enn andre, men har de ekspertise på dette? Selvfølgelig kan man lese seg opp på dette og det er nok av jobbsøkerkurs og kurs i skriving av CV tilgjengelig. - Likevel er det bransjekunnskap, nettverk og en god, objektiv profilering som ofte er avgjørende, sier Aslak Gundersen i Ildne.

Sertifiseringskurs DISCus adferdsanalyse

Sertifiseringskurs DISCus adferdsanalyse

​Alle partnerne i Ildne har nå gjennomgått sertifiseringskurs i DISCus adferdsanalyse. - Vi ønsker å tilby det lille ekstra til våre kunder og medarbeidere for å sikre at vi ikke bare subjektivt, men også objektiv, finner rett person til rett jobb, sier Aslak Gundersen, partner og daglig leder i Ildne.

Fingerspissfølelsen

Fingerspissfølelsen

Med erfaring fra norsk industri vil Knut Bjørnar Dale bygge et fyrtårn som andre i bransjen skal navigere etter. Han er nå blitt partner i Ildne og laget består av Aslak L. Gundersen, Trond Nymark og nå sist Knut Bjørnar.

Ildne navnesponsor Norgescup i motbakkeløp

Ildne navnesponsor Norgescup i motbakkeløp

Ildne er ny navnesponsor for Norgescupen i motbakkeløp, Ildne motbakkecup. I år blir det sjette år på rad Norges Friidrettsforbund arrangerer Norgescup i motbakkeløp.

Vi satser der andre vegrer seg!

Vi satser der andre vegrer seg!

I Ildne tør vi gå mot strømmen. Dette blir også lagt merke til i media. Selv om det er nedgangstider i oljebransjen nå, mener vi likevel at det skal være mulig å lykkes i markedet.

Ildne er kvalifisert i Achilles

Ildne er kvalifisert i Achilles

Vi er stolte over å ha fått på plass leverandørgodkjenning i Achilles JQS allerede etter kun 3 ukers drift, sier gründer og daglig leder Aslak Leikvoll Gundersen.

Endelig i gang

Endelig i gang

Nå er Ildne endelig i gang med kontor sentralt på Paradis like ved Nesttun. Dette har vi gledet oss til lenge!